neděle 27. května 2018

OPOJNÝ ČAS PIVONĚK



Čas kvetoucích pivoněk je omamně opojný.

Ráda přičichnu k jejich jemnému závanu pudrových vůní.
Chtěla bych rozsázet pivoňky všech barev po celé zahradě.
Měla bych tak pivoňkovou zahradu. 
Škoda jen, že kvetou tak krátce.
Bylo by úžasné, kdyby kvetly celé léto.




Minule jsem psala o vyčerpání námětů no a dcera mi říká: "Proč se svých čtenářek nezeptáš, co by je zajímalo, jaká témata by chtěly otevřít?" 
A tak se ptám. 
Ptám se Vás, mých milých čtenářek. A i když jsem si vědoma, že blogům pomalu odzvonívá, že rychlejší je instagram, přes to přese všechno, napište mi, co Vás zajímá, co byste chtěly na blogu vidět a číst.
 Za Vaše náměty budu moc ráda.

Milé dámy, přeji vám krásné horké nadcházející dny a s novými tématy brzy na shledanou.


M.


39 komentářů:

  1. Nám na chalupě pivoňka letos odkvetla bez naší přítomností - škoda, tak je mám ráda. A ta tvoje růžová vypadá krásně něžně (my máme krvavě červenou, co vypadá spíš dravě ;-)).
    Ad náměty - mě vlastně zajímaá všechno - výlet, recepty, tipy na knížky. drobnsoti života, co zrovna zaujaly (jako třeba ty pivoňky). A navíc ty máš většinou tak krásné fotky, že si je prohlédnu s chutí vždycky.

    OdpovědětVymazat
  2. Pivoňky jsou nádherné .....mám je taky moc ráda.
    Já čtu cokoli, co je pro mě inspirací. Přiznám se, že můj blog je momentálně taky bez nového příspěvku- prostě došly :)))))

    OdpovědětVymazat
  3. Magnifique pivoine !
    Bonne semaine !
    Anna

    OdpovědětVymazat
  4. Martinko, pivoňky také miluji a nejvíce se mi líbí růžové.
    I mě zajímají všechna témata, vždy si najdu nějakou inspiraci a nebo se jenom kochám krásnými fotkami.
    Měj se hezky a hodně sil do konce školního roku,pá Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Martinko, a já věřím, že pokud vydržíme my, vydrží i blogy. Instagram je taková rychlovka, ale připravit článeček, to už chce víc. A témata? Myslím, že zrovna ty, ať píšeš o čemkoli, čtu to ráda, s chutí. Ať už to je zahradní romantika, z kuchyně nebo reakce na aktuální téma, které se tě nějakým způsobem dotklo.
    Moc ti přeji klidní červen a na shledanou příště!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna tenhle příspěvek je o tom, Marti, co dokonale ovládáš. Aranžmá a fotografie. A to mě prostě baví. Ale vzpomínám si na jeden tvůj příspěvek, příběh chlapce ze školy. Ten byl moc pěkný, tak proč v tom třeba nepokračovat...:-). Děti jsou nekonečná inspirace.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  7. Pivonky take miluju, mam tmave ruzovou, mozna je i cervena:-), letos pribyla do zahrady ruzova a jeste tam chci propasovat bilou.Jsou dokonale. M.

    OdpovědětVymazat
  8. Pivonky milujem tak ako Ty, len keby sa dal predĺžiť čas ich krásy. Andrea

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, ráda si u Vás přečtu a prohlédnu všechny příspěvky. Prima byly ty kuchtící, ale mám ráda i tvoření, focení, tipy na nové knížky, cestování, dekorace. Každodenní maličkosti, radosti. Ať se Vám dobře daří a ať Vás blog stále baví. Pavla

    OdpovědětVymazat
  10. ÁÁÁ, pivoňky <3 miluju je, hlavně tu jejich hebkost na listech.
    Piš o čem chceš, třeba zase o pivoňkách, blogu se nevzdávej :)

    OdpovědětVymazat

  11. Đa tạ, xin mời ghé Cty TNHH TM Bùi Minh bên mình sắm sửa thiết bị vệ sinh, thiết bị nhà tắm 2020 mới nha:
    BM8 - HOT

    OdpovědětVymazat
  12. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede přivedl mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho způsobů, jak dostat mého muže zpět, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo Whatsapp +233235887825 Slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Pivoňky přímo zbožňuji. Mám růžové, červené, bílé, plné i s jednoduchými květy. Strašně se vždycky těším, až pokvetou. Škoda, že je to jen krátce. A ta vůně....

    OdpovědětVymazat
  15. Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative. I can't wait to read lots of your posts. Social Media Marketing

    OdpovědětVymazat
  16. Here is a great Blog You might Come across Intriguing that we Encourage You buy reviews tripadvisor

    OdpovědětVymazat
  17. Thanks it was a great content to publish[Enter_LF]Thankss alot [Enter_LF][Enter_LF]خرید بازی ایکس باکس ۳۶۰[Enter_LF]
    [Enter_LF]خرید بازی

    OdpovědětVymazat
  18. Keep track of your deadlines and finish your financial homework on time. If you need Finance Coursework Help in Sheffield, please contact us right away.
    Some of the world's most famous institutions are located in Sheffield, providing students with all of the necessary exposure and assistance to flourish academically and establish a career worth mentioning. Many students from all over the world come to Sheffield to pursue their education for this reason. They arrive with the goal of establishing a long-term career. However, language hurdles cause many students to drop out of college. Students struggle to grasp what is expected of them, and they are often afraid to speak out about their issues owing to a lack of confidence.
    Essay typer Sheffield has been used by academic institutions to help pupils with challenges they experience on a regular basis. Students can use this website to contact internet specialists in Sheffield who can help them with my project. They offer Finance Coursework Help Sheffield to help students finish their assignments on time.
    Are you looking for qualified finance assignment assistants to assist you with your finance homework? Students in Sheffield can now get finance homework help from SourceEssay. To accomplish essay assignments, students must brush up on their problem-solving and analytical skills, as well as specialised subject knowledge. This is owing to the fact that they must discover practical solutions to complex problems at every stage of the process, which helps a firm run smoothly.
    The most difficult feature of writing an essay assignment is that its branches are dispersed across numerous verticals, each of which is either directly or indirectly connected to the next. In order to write a successful essay, students must have a thorough awareness of the interrelationships between these themes. Students who are experiencing trouble writing essays should get help.

    OdpovědětVymazat
  19. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 0b8317bfc9479003a70bd99d2c53268a
    sms onay
    website kurma
    website kurma

    OdpovědětVymazat
  20. Thank you for your explanation, very good content. 2ad5601285362903bfd52656159c7212
    altın dedektörü

    OdpovědětVymazat

Velmi děkuji za krásné a milé komentáře, které mi tu necháváte. Děkuji, Martina ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...