středa 3. srpna 2016

Fazolové lusky na slanině


Příjemný třetí srpnový den Vám všem!

Zahrádka letos plodí jako divá, a tak je potřeba zeleninu léta zpracovávat, aby mohly dorůstat a zrát další plody. Dnes bude k obědu krůtí plátek, selské brambory a jako příloha zelené fazolové lusky. Většinou je dělám na smetaně, ale dnes budou na slanince.
Zde je recept.
 Nic extra těžkého to není, možná fazolky i takto děláte. 
Přece jen by se ale někomu mohl recept hodit.

 Přeji Vám všem krásný den a ať už máte k obědu cokoli, tak 
DOBROU CHUŤ !!!

M.


9 komentářů:

  1. Marti děkuji za recept.určitě fazolky takto vyzkouším.Hezký den...Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsme je někde měli a moc nám chunaly. Hezký srpen. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy Marti, Ty mi dnes děláš takové chutě. ;-) Miluji zelené lusky na jakýkoliv způsob. Zrovna jsem plánovala, že je udělám na smetaně. Ale zůstalo pouze u plánů, protože mě úroda rajčat přinutila udělat lečo. Nicméně, děkuji za recept a dobrou chuť přeji .. Ilona

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna předevčírem jsem je dělala :-) Bohužel z koupených...Je to dobrota :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Martinko, no mňam a můj muž by řekla dvakrát mňam. Je to jeho nejoblíbenější příloha k masu...
    Nádherně nafoceno!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Martinko, to vypadá moc dobře.Určitě vyzkouším.
    Pá Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Fazolky na slanině mám moc ráda. Přidávám ještě trošku cibule. Jsou výborné jako příloha ke grilovanému masu nebo k pečenému masu s bramborem.

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektně nafoceno, musím obdivovat :)

    OdpovědětVymazat

Velmi děkuji za krásné a milé komentáře, které mi tu necháváte. Děkuji, Martina ♥