úterý 21. července 2015

Domácí PRIBINÁČEK


jsem pro svou dceru zkusila udělat 
podle Andrejčina receptu.

Je tak jednoduchý, že ho zvládne naprosto každý.
Chuť je vynikající a jako bonus máte to, že víte, co si do pribináčka dáte.
Nejsou v něm žádná éčka ani konzervanty ani umělá sladidla či barviva.


Někdo ho má rád s ovocem, někdo s kakaem, někdo jen tak přírodní. 
Kombinacím a chutím se meze nekladou.
Nejvíc mě těší to, že mně teď Terďa se vším pomáhá a chce se spoustu věcí, které se týkají vaření, pečení apod., naučit, aby pak jednou (doufám tedy, že ještě za dlouhou dobu ☺) mohla připravovat zdravé dobroty dětem svým.


Příprava pribináčka je opravdu snadná. Potřebujete 500 gramů domácího měkkého tvarohu a 250 ml pokud možno domácí smetany ke šlehání (pokud nemáte k dispozici domácí suroviny, netrapte se a kupte je normálka v obchodě).
Ušlehanou smetanu smíchejte s ušlehaným tvarohem do jemné konzistence. Podle chuti si přislaďte moučkovým cukrem.
A to je vše !
No není to prima ?















Objetí všem
Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velmi děkuji za krásné a milé komentáře, které mi tu necháváte. Děkuji, Martina ♥