jsem pro svou dceru zkusila udělat
podle Andrejčina receptu.
Je tak jednoduchý, že ho zvládne naprosto každý.
Chuť je vynikající a jako bonus máte to, že víte, co si do pribináčka dáte.
Nejsou v něm žádná éčka ani konzervanty ani umělá sladidla či barviva.
Někdo ho má rád s ovocem, někdo s kakaem, někdo jen tak přírodní.
Kombinacím a chutím se meze nekladou.
Nejvíc mě těší to, že mně teď Terďa se vším pomáhá a chce se spoustu věcí, které se týkají vaření, pečení apod., naučit, aby pak jednou (doufám tedy, že ještě za dlouhou dobu ☺) mohla připravovat zdravé dobroty dětem svým.
Příprava pribináčka je opravdu snadná. Potřebujete 500 gramů domácího měkkého tvarohu a 250 ml pokud možno domácí smetany ke šlehání (pokud nemáte k dispozici domácí suroviny, netrapte se a kupte je normálka v obchodě).
Ušlehanou smetanu smíchejte s ušlehaným tvarohem do jemné konzistence. Podle chuti si přislaďte moučkovým cukrem.
A to je vše !
No není to prima ?
Žádné komentáře:
Okomentovat
Velmi děkuji za krásné a milé komentáře, které mi tu necháváte. Děkuji, Martina ♥