Jak vypadá opravdický a skutečný cheesecake ???
Přesně takto !!!
☺
Teri se už dlouho chystala na to, že upeče skutečný cheesecake.
Ne žádnou náhražku ošizenou, ale opravdický cheesecake.
A povedl se jí na 1*
Použily jsme na něj skutečně ty pravé suroviny - sýr Originál Philadelphia a Ricotta, máslovocelozrnné sušenky, domácí vajíčka atd., a velmi dobře je popsaný recept na blogu
Při přípravě tohoto koláče musíte být obzvlášť trpělivé. Žádný spěch tu není na místě.
Se surovinami je potřeba zacházet opatrně a celý koláč se peče ve vodní lázni až dvě hodiny. Pak vychládá v pootevřené troubě, následně několik hodin chladne při pokojové teplotě a na závěr nejméně osm hodin prolíná a dolaďuje chutě v ledničce.
Jeho příprava je zdlouhavá, ale ta výsledná chuť nemá chybu.
Správný cheesecake nesmí být drolivý ani moc mazlavý.
Je to tak trochu alchymie ☺
Vzhledem k tomu ale, že jsme ho dělaly poprvé, se opravdu povedl skvěle.
Na úplný závěr ho můžete ozdobit ovocem dle vlastní chuti.
My jsme zvolily tmavě rudé třešně.
Pro příště ho ještě polijeme karamelem...to bude vynikající.
Milé čtenářky...chtěla bych vám poděkovat za vaši přízeň.
Naposledy mě velmi potěšil mail z USA, který jsem dostala od jedné milé čtenářky Češky Helenky žijící právě v USA. Jsem ráda, že má můj blog přesah i ke čtenářkám, které žijí daleko od domova.
Děvčátka...ať tedy žijete v Čechách, na Moravě nebo kdekoli ve světě ...jste tu ze srdce vítané!!!
Objetí všem
Martina
Martina
Jen ten cheescake nakousnout :-) Já jsme si bohužel nějak na Philadelphii v cheescaku nezvykla. Ta chuť mi tam vadí...
OdpovědětVymazatJe opravdu vynikající. ☼
VymazatTento komentář byl odstraněn autorem.
Vymazat