krásný dobrý den milé čtenářky.
Po malinké dovolené na Slovensku
jsem zpět doma...
což znamená, že po několika málo dnech,
kdy jsem nemusela vařit,
už zase musím.
K dnešnímu obědu jsem připravila
cizrnovou polévku s kukuřičnými lupínky.
Pokud byste si chtěli polévku uvařit...
přikládám recept a ingredience,
které potřebujete.
2 velké hrsti cizrny
3 lžíce hrašky
kousek másla
kousek klobásky (stačí 5 dkg)
čerstvá majoránka
sůl
koření dle chuti
1 bio zeleninový bujón
kukuřičné lupínky na ozdobu
► z trošky másla a hrašky uděláte světlou jíšku
► přidáme 24 hodin nabobtnalou cizrnu
► zalijeme horkou vodou
► přidáme na kousky nakrájenou pikantní klobásku
► přidáme kostku bio bujónu
► okořeníme dle chuti ( já používám koření "formaggio" )
► na závěr ovoníme čerstvě pokrájenou majoránkou
Jeden obrázek ze Slovenska pro vás přeci jen mám...
vyfotila jsem si nádherný balkón v centru Piešťan...
No není nádherný...
a ty okenice...
Krásné !
Moje milé...mějte se moc fajn,
čeká nás prý tropické počasí,
tak já jdu k bazénu.
Pa a brzy se na Vás opět těším !
Opatrujte se ♥♥♥
Všechny Vás objímám
Vaše Martina
Martinko, moc děkuji za inspiraci, polévka vypadá úžasně!
OdpovědětVymazatDodatečně přeji všechno nej k svátku a moc přeji hezké dny, pa Helena
Ahoj Helinko...
Vymazatděkuji ti mockrát za tvé přání.
Minule mi nešlo psát k tvému příspěvku komentář...musím se na to ještě jednou podívat.
Pa pa Martina ♥