středa 26. prosince 2012

Prosba o pomoc...


Milá děvčata,

   dnes Vás moc prosím o pomoc, protože se mi stalo něco velmi nepříjemného s mým blogem. Nejsem zas až taková odbornice na PC, ale zřejmě došlo ke zneužití mého blogu a někdo se mi do něj naboural a podsunul tam fotky, které tam nepatří. Vůbec se mi to nelíbí, uráží mě to a nechápu, proč to někdo dělá. Jsem úplně šokovaná !!!!!! Stalo se to některé z vás...a co s tím ????
Díky Martina

14 komentářů:

  1. Martinka, nestalo sa mi to a takisto som z toho prekvapená, že niečo takéto sa môže stať. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko..stalo, ale ne tady,..na starých stránkách. Zrušeno..
    Je to někdo, kdo zná tvé přihlašovací údaje - zkus změnit heslo - a to tak, že vložíš i složitější znaky jako procento, závorky a tak..
    Kdysi jsem tohle řešila i u jiných "heslovacích věcí" a bylo mi řečeno, že pokročilejší človíček se během 20 min dostane všude..:o(
    Tak jsme změnila kde co, nová hesla jsou složitější a mám pokoj..

    Moc držím prstíky..!!

    OdpovědětVymazat
  3. Martinko ...
    ... mě se stalo něco podobného, ale né na blogu ale na Skype. Bojovala jsem skoro týden. Naboural se mi Ukrajinec. Musela jsem odinstalovat skype a pak zase nainstalovat nový ... je tam potom vteřina kdy můžu změnit heslo ... on mi totiž změnil i heslo ... teď mám tam 21 místné heslo. Můžu Ti jen poradit změnu hesla ... já dávám vždy 10 místná a tam kombimuji čísla, závorky, procenta, malé a velké písmenka. Co jsem změnila mám pokoj.

    Tak doufám, že se Ti to podaří ...

    Měj se hezky a držím Palce !!! Denisa

    OdpovědětVymazat
  4. Martinko, no já jen valím oči. Na radu Denisky a Danušky dám asi i já. Držím pěstičky, aby se to již neopakovalo.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Marti já jen zírám! Včera pozdě večer jsem se tu stavila na malý skok, malá mi plakala,ani komentík jsem nestihla a fotky v posledním článku byli vpořádku.... Holky to je strašné, snad moje heslo odolá... Marti držím pěsti,aby se ti toto už nestalo. Vím jak moc takovéhle věci mohou člověka otrávit na tolik, že blogovat nemá chuť.... Stalo se mi to na starém blogu.
    papa a měj se hezzky :-) Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Martinko mě jednou taky a zahlásilo mi to že mi tam někdo lezl ale pak už ne...máš vše dobře zaheslované?

    OdpovědětVymazat
  7. Děvčata...moc děkuji za rady. Jsem z toho úplně zhnusená...nechápu, proč někdo dělá takové věci na tak neškodných stránkách, jako jsou ty naše. Přeji Vám krásný čtvrtek, pa pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, zatím se mi to naštěstí nestalo. Používám kombinovaná hesla. Já ty lidi prostě nechápu, co z toho mají. Žádné obrázky, které by sem nepatřily, jsem neviděla, ale chápu, že to člověka hodně zamrzí. Určitě bych také doporučila změnu hesla :-) Tak snad to dobře dopadne. Přeji krásný čtvrtek, Alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko...ten člověk, jestli se to dá tak napsat, je ještě rafinovanější. Použil mou adresu, všechny texty jsou stejné, jen místo mých fotografií jsou tam nějaké kočky...mám takový vztek!!! Alenko pa pa


      Tímto žádám...ať jste kdokoli...nechte toho a odtraňte vaše nechutnosti!!!!!a přestaňte používat obsah mého blogu!!!

      Vymazat
  9. Martinko...já tomu vůbec nemohu uvěřit,že byly problémy na MMB to jsem brala,ale tady,to jsem vůbec netušila,že je něco takového možné.To někdo stáhnul tvé texty a použil jinde?No tohle by mě tedy pěkně nas.....jinak to nejde napsat.
    Hned si také změním heslo a přeji ti ať je brzo všechno v pořádku.Pa,pa ♥ Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko...přesně tak. Já tomu fakt nerozumím, objevila jsem tom včera v noci, když jsem si normálně zadala svůj blog ve vyhledávači. Seděla jsem u toho jak zkoprnělá... Budu si muset najmout nějakého odborníka, aby mi pomohl ten falešný blog odstranit, pokud to vůbec půjde. Já se fakt zblázním...proč????

      Vymazat
  10. Martinko, ráno jsem si tvůj příspěvek stihla přečíst, celý den se ptám koho mohu, všichni mě utvrzují, že smysluplná ochrana prostě není...
    Jsem z toho šokovaná, znechucená, cítím s tebou....Zase nás to vrátilo do reality, prostě i takoví lidé jsou mezi námi...musím říct, že jestli je tohle fakt těší, je mi jich líto.
    Tebe objímám a věřím, že bude všechno brzo vpořádku.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Marti, žasnu a tedy jdu vše zkontrolovat! Mně akorát chodí k jednomu starému příspěvku pořád komentáře v angličtině, s odkazy, které ani neotvírám a navíc, když je hledám v komentářích, že bych je dala do spamu, nemůžu je najít!! :((. Je to také k zlosti. Tobě přeji hodně štěstí, ať to dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat

Velmi děkuji za krásné a milé komentáře, které mi tu necháváte. Děkuji, Martina ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...