neděle 12. srpna 2012

První kousek do pracovny...


Ahojky v pozdním nedělním večeru mé milé virtuální přítelkyně. Moc Vás všechny zdravím. Doufám, že jste si užily víkend v pohodě a podle svých představ. Dnes jsem tu jen opravdu na skok. Zasvěcené už ví, že jsem si doma "prosadila" svou dlouho chtěnou pracovničku. Je v ní položená podlaha, je vymalováno, zčásti je tam i nějaký nábytek, ale ta doba toho nejpříjemnějšího zařizování a činčání teprve přijde. To už bude taková třešinka na dortu, na kterou se moc těším. Uháčkovala jsem si do ní první nový kousek...jak jinak než...polštářek. Měla jsem nějaký polštářkový "absťák" ☺☺☺nebo co? Je to jen úplně jednoduché háčkování, šlo mi spíš o barvy. Často se mě ptáte, z jaké příze háčkuji? Většinou z mé oblíbené Catanie, ale mám v záloze i jiné značky...Camillu, Cotton Quick, Katku...a další. A zase i mě by zajímalo, jaké máte oblíbené značky přízí vy.

♡♡♡♡♡♡♡










♡♡♡♡♡♡♡


Přeji Vám pohodový nový týden...
a... mějte se moc fajn...





Opatrujte se ♥♥♥
Všechny Vás objímám
Vaše Martina

17 komentářů:

  1. Martinko krásný kousek a je vidět i kousíček košíčku-takový měla moje maminka!Já neháčkuji nebo jen zřídka,takže top značku nemám:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherný, povedl se ti, pá Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, polštářek se moc povedl! Je krásný! Já háčkuji ze stejných přízí jako Ty, používám ještě Limone, Elian Nicky nebo Merino. Hezké pondělí! Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, polštář je moc krásný a barvy nádherně sladěné. Já používám Camillu a moc ráda. Pá Lea

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, já už se tak těším až nás necháš nakouknout do nové pracovničky :)Polštářek je povedený...já jsem svoji deku dělala z Camilly. V hlavě mám plán na pletený polštářek, ale na ten bych chtěla nějakou měkoučkou vlnu-možná Ladu. Už jsem dlouho nebyla v galanterii, tak musím obhlédnout a osahat :) co se momentálně vyrábí.

    OdpovědětVymazat
  6. Vankusik je nadherny, pisala si ze pracovna bude ladena aj do ruzova, tak sa tesim na fotecky. Ja hackujem z Camilly ale medzi oblubene patria aj Catania, Limone a idem skusit aj Elian Nicky. Krasny zaciatok tyzdna. Renata

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásný, Marti! Jednoduchý vzoreček, ale ty barvičky, růžička uprostřed a obloučkový okraj z toho udělají takovou luxusní záležitost! Já mám ráda Camillu, Katku, Nelu, Red Heart i Cotton Quick, Catanii jsem ještě nezkoušela, mám rest :-) krásný den! L.

    OdpovědětVymazat
  8. Martinko, ten je parádní, moc se mi líbí to sladění barviček. S oblíbenými přízemi jsem na tom asi podobně - Camilla, Catanie a Katka. Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  9. Martinko, polštářek je parádní, úplně chápu háčkovací absťák ... mám to podobně nastavené... Pracovnu budeš mít příjemně vymazlenou! Také ráda háčkuji z Katky a Camily a jemné věci z klasické kordonetky /bílé, ecru /. Krásný letní den! Pa Maru

    OdpovědětVymazat
  10. Très jolies couleurs pour un très joli coussin...
    Bonne semaine
    Anna

    OdpovědětVymazat
  11. Martinko krásné a sladké barvičky. Už se těším, až nám zpřístupníš pracovnu ;-). Tvůj polštářkový absťák chápu ... jsem na tom podobně.
    Ráda háčkuju z Camilly a Katky. Teď jsem poprvé vyzkoušela Catanii a také se z ní fajně háčkuje :-)
    Krásný vstup do nového týdne.
    Alča

    OdpovědětVymazat
  12. Martinko, moc se ti povedl, barvičky si kombinovala s velkým citem. Úplně tě vidím, jak si v pracovně na něm hovíš po dobře vykonané práci :o)
    A z čeho háčkuji - u nás je galanterie tak říkajíc socialistická, pořád je nutím, aby objednali to či ono, a zatím nic... Mám ráda Katku, když to má být tenké tak Sněhurku. Tvoji oblíbenou Catanii naopak vůbec neznám, musím se po ní podívat.
    Přeju krásnou dovolenou a moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Martino,
    ten polštářek je moc hezký - velice příjemné barvy :-)
    A držím palce, ať je tvorba pracovničky rychlá a nedochází ke zdržování :-)
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  14. Martinko, polštářek je krásný, už se těším i na fotky hotové pracovny. Taky bych si ji přála, ale v našem malém bytě s třemi dětmi je to asi jen sen. Možná až vylétnou z hnízda... Moc ti ti přeju!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, našla jsem tvůj blog náhodou, hledáním inspirace :-) A hned jsem se zaradovala... příze mám v poznámkách. Jsem háčkařka amatérka :-) a paní v galanterii mě přesvědčila, že HIT je dobrý, protože se nežmolkatí. No, musím ji věřit, už mám pěkný kus deky hotový a druhou jsem začala, tak to už mi nic jiného nezbývá :-)
    Polštářek je v nádherných barvách! Jolana

    OdpovědětVymazat
  16. Polštářek je nádherný a má krásné barvy. Pracovnička by nebyla k zahození.

    OdpovědětVymazat
  17. Děvčátka moje milá...♥ všem Vám velmi pěkně děkuji za tak nádherné komentáře. Udělaly jste mi obrovskou radost. Mám Vás ráda ♥, Martina

    OdpovědětVymazat

Velmi děkuji za krásné a milé komentáře, které mi tu necháváte. Děkuji, Martina ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...